Hästar

Hästar

Just nu har vi inga startande hästar, men jag finns tillgänglig som kusk och kör gärna din häst i lopp. Här kan du se mina kommande uppsittningar som kusk: www.travsport.se/licensinnehavare/visa/125533/kuskkommande

Fölston

Deel River har vi lånat för att avla på. Hon fick den 1/7 ett sto föl med namnet Voj Amira efter Quevert. Mycket vackert och snyggt sto. Lovande ord från kunniga hästägare. Amira kommer att säljas i 5 andelar a 10000:- plus moms. Finns endast 1 andel kvar.

Amira

Lookh Pennylane dräktig med Maharajah. Beräknas föla i slutet på mars 2017. Inga tidigare avkommor. Anmäl redan nu intresse om du vill vara med och äga en del i den avkomman.

Lookh Pennylane

Real Cash dräktig med Coktail Jet. Beräknas att föla i mitten av april 2017. Inga tidigare avkommor. Anmäl redan nu intresse om du vill vara med och äga en del i den avkomman.

Real Cash

Temaline dräktig med Sahara Dynamite. Temaline har lämnat Imperator som också är efter Sahara Dynamite. Imperator tränas av Mimmi Elfstrand. Han har 6 segrar och har tjänat 524 000:- på 18 starter. Vi ser fram emot ett helsyskon till honom nästa år. Temaline beräknas föla i mitten av april och du kan redan nu anmäla ditt intresse för en del i den avkomman.